SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Jucătorii lui CS U Craiova, avertizaţi înaintea partidei cu FCSB: ,,Calificarea în play-off e extrem de greu de obţinut”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 19:23,
CSU Craiova
CSU Craiova

CS U Craiova se pregăteşte de marele meci cu FCSB, din cadrul etapei a 17-a a Ligii 1, programat sî se dispute duminică, de la ora 20:30, pe ,,Ion Oblemenco”.

Pavel Badea, fost mijlocaş la Craiova, a ţinut să le transmită un mesaj elevilor lui Laurenţiu Reghecampf. Acesta le doreşte fotbaliştilor să câştime meciul cu FCSB, pentru că este xtrem de greu pentru orice echipă să se califice în acest sezon în play-off dacă nu adună multe puncte.

Citeşte şi DRAMA UNUI CUNOSCUT SPORTIV DE LA DINAMO: ,,MI-AM URÂT CORPUL! COPILĂRIA MEA A FOST O TRAUMĂ URIAŞĂ”

,,Le doresc jucătorilor noştri să fie uniţi şi să aducă un succes foarte important, pentru că, altfel, primul obiectiv şi totodată cel mai important al sezonului, calificarea în primele şase echipe, este extrem de greu de obţinut.

Cred că va fi un meci interesant, frumos, cu două echipe care joacă un fotbal ofensiv. Îmi doresc o victorie duminică în meciul cu FCSB, sper să fim în stare să o obţinem, nu contează cine marchează.

E trist că nu se joacă acest derby cu public, toţi suntem trişti din această cauză. Vedem în cupele europene cum se joacă meciurile cu spectatori, s-a reîntors spectacolul pe stadioane şi noi jucăm cu tribunele goale.

Cred că un grad de participare de 30 la sută cu cei vaccinaţi în tribune ar fi o decizie de bun simţ pe care ar trebui să o dea guvernanţii. În acest fel şi cei care nu au făcut vaccinul s-ar putea gândi de două ori.”, a declarat Pavel Badea.

Citeşte şi EXCLUSIV | STRATEGIA PE CARE PATRONII DIN FOTBAL TREBUIE IMEDIAT SĂ O APLICE: „AȘA VOR FACE PERFORMANȚĂ ÎN EUROPA”

 

realitateaplay offpavel badealiga 1cs u craiovafcsb