VIDEO | Nicolo Napoli, încrezător la FC U Craiova 1948: ,,Dacă echipa va da totul, rezultatul va veni”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 19:03,
Nicolo Napoli
Nicolo Napoli

Nicolo Napoli a semnat al optulea contract din cariera de antrenor cu FC U Craiova 1948. Acesta a ţinut să îi liniştească pe fanii echipei cu ultimul interviu acordat.

Acesta transmite că el şi jucătorii vor face orice pentru a salva echipa de la retrogradare. Mai mult, le transmite suporterilor că îi aşteaptă alături de echipă.

Citește și Anunț de ultim moment dinspre FC U Craiova 1948! Ce se întâmplă cu interdicția la transferuri

,,Bine, suntem bine. Sunt a opta oară aici, eu vin mereu. Am fost mult timp aici. Încercăm împreună, și staff și suporteri, toată lumea, să salvăm echipa de la retrogradare. Am găsit mulți fotbaliști care au jucat cu mine acum 2-3 ani, când erau în liga a patra.

Vreau ca echipa să joace foarte bine, să dea 100% în teren și rezultatul va veni. Eu sunt convins că cu acești jucători se poate încerca salvarea echipei de la retrogradare. S-au pregătit foarte bine, acum avem ultimele zile de cantonament și după mergem acasă. În clasament se fac victorii, astea te urcă. Realitatea este că e greu, suntem pe loc de baraj acum, dar avem de meciuri foarte bune și să adunăm cât mai multe puncte posibile.

Am încercat metode de antrenament pentru 2-3 tipologii de joc. Ne gândim să creăm o echipă foarte bună. Suporterilor le transmit să fie aproape de echipa lor, este echipa orașului Craiova, să vină la stadion și să încerce să ajute echipa să câștige.”, a declarat Nicolo Napoli, pentru pagina de Facebook a celor de la FC U Craiova 1948.

Citeşte şi Nicolo Napoli, prima reacție după ce s-a întors la FC U Craiova: „Încercăm să ne salvăm de la retrogradare”

suporterifc u craiovaliga 1nicolo napoli