VIDEO | Suporterii CSA Steaua s-au ținut de cuvânt și au organizat un protest! Mesaje dure la adresa conducerii clubului

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 01 august 2022, ora 21:27,
Protestul suporterilor CSA Steaua a fost devansat, deoarece fusese anunțat pentru 9 august
Protestul suporterilor CSA Steaua a fost devansat, deoarece fusese anunțat pentru 9 august

Echipa CSA Steaua nu are, în acest moment, dreptul să promoveze în Liga 1, deoarece este grupare departamanetală. Fanii s-au săturat de această situație și au organizat un protest.

Suporterii CSA Steaua au transmis conducerii clubului mesaje dure

Pentru ca echipa antrenată de Daniel Oprița să poată juca în Liga 1, oficialii clubului trebuie să transforme clubul într-o structură de drept privat. Dar acest lucru este obligatoriu să se întâmple până joi, 4 august, când începe sezonulul 2022/2023 al Ligii 2.

Conducerea clubului nu a anunțat că ar fi făcut demersurile necesare pentru a obține dreptul de a promova, iar nemulțumirea suporterilor vizavi de acest aspect s-a transformat într-un protest în fața sediului Ministerului Apărării Naționale.

Evenimentul a fost devansat cu o săptămână, deoarece fusese anunțat pentru 9 august. Fanii au afișat câteva banner-e, unul conținând chiar amenințări cu moartea la adresa conducerii.

Câtă răbdare să mai avem cu voi / Treceți la treabă sau vă mutăm în Ghencea 22”, scria pe un banner cu trimitere la adresa Cimitirului Ghencea.

 

Dacă odată cu echipa promovați și voi, dosarul era gata în secunda doi”, „Nu vă bateți joc de Steaua, altfel de noi nu veți scăpa”, „Faceți un bine Stelei, păstrați un strop de onoare, plecați și voi după sportivi în Ștefan cel Mare”, au fost alte mesaje transmise de fani.

Antrenorul Daniel Oprița a anunțat că nu se va mai referi la promovarea CSA Steaua

Și antrenorul Daniel Oprița s-a săturat de această situație. El a anunțat că nu va mai aborda niciodată subiectul legat de promovare. „Nu ştiu, nu mai vorbesc. Eu vorbesc de echipă, de antrenamente, de cum se prezintă, am zis că a jucat slab echipa.

Nu mai spun eu, să spună cine e în măsură. Mai am 10-11 luni de contract şi trebuie să-l duc la bun sfârşit, atâta timp cât voi avea rezultate, apoi dacă va dori clubul să-mi prelungească contractul, stăm de vorbă.

Nu ar putea pleca anumiţi jucători. Au contract. Eu n-am spus că jucătorii se simt păcăliţi, n-a venit de la mine. A fost o întrebare şi după aia au spus că am zis eu că jucătorii-s păcăliţi. Nu mi-a zis nimeni că se simte păcălit.

Fiecare jucător nu ştiu ce poate să creadă, dar eu n-am spus că se simt păcăliţi. Vorbim foarte mult de promovare. Dar trebuie să mai vorbim şi de joc şi de ceea ce facem. Vorbim numai de promovare, ca şi cum pe teren am fi rezolvat-o.

Dacă nu jucam ceea ce trebuie, se luptă şi cei din club degeaba să avem dreptul de promovare”, a spus Daniel Opriţa.

csa steaua