SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dan Nistor surprinde după victoria la scor cu Clinceni: ,,Obiectivul e calificarea în play-off”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 18 octombrie 2021, ora 23:18,
Dan Nistor vs Academica Clinceni
Dan Nistor vs Academica Clinceni

Dan Nistor, mijlocaşul celor de la CS U Craiova, a reacţionat la finalul jocului cu Academica Clinceni, din cadrul etapei a 12-a a Ligii 1, terminat cu o victorie la scor, 5-0.

Golurile partidei care s-a disputat pe arena ,,Ion Oblemenco”, din Bănie, au fost reuşite de către Dan Nistor, în minutul 11, Jovan Markovic, în minutul 14, Nicuşor Bancu, în minutul 23, respectiv Andrei Ivan, în minutul 71 şi Ante Roguljic, în minutul 90+2.

CITEȘTE ȘI PRIMA REACȚIE A CORINEI CACIUC, IUBITA LUI REGHECAMPF, DESPRE RELAȚIA CU ANTRENORUL: ”NU CONTEAZĂ PĂREREA CELOR DIN JUR”

Dan Nistor este de părere că noul gazon de pe ,,Ion Oblemenco” a contat enorm în evoluţia sa şi a colegilor săi cu Academica Clinceni.

,,S-au schimbat foarte multe lucruri, începând de la gazon. Dacă avem un gazon bun, e alt fotbal. Am început să devenim o familie, alergăm unul pentru celălalt. Dacă asta facem mereu la antrenament, trebuie să punem în practică la meci.

Din punctul meu de vedere, obiectivul este calificarea în play-off. Vor fi 10 finale și acolo se va decide, cred eu, campioana.

Eu trebuie să îmi fac treaba la club și, dacă e să fiu convocat, va fi un bonus pentru mine.”, a declarat Dan Nistor, la finalul jocului cu Academica Clinceni.

În urma acestui rezultat, CS U Craiova a urcat pe locul 5 în Liga 1, unde a acumulat 22 puncte acum. De partea cealaltă, cei de la Academica Clinceni au rămas pe locul 16 în Liga 1, cu 3 puncte acumulate din 12 etape disputate.

Citeşte şi CS U Craiova s-a distrat cu Academica Clinceni în Liga 1! Cât s-a terminat partida din Bănie

dan nistorliga 1cs u craiovarealitateaacademica clinceni