EXCLUSIV | Dinamo caută investitor! „În următorii 7-8 ani, e greu să produci bani cu Dinamo”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 24 mai 2020, ora 18:49,
negoita-menendez-2-1280×720

Negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli au ajuns într-un impas, după ce acționarul majoritar de la Dinamo a cerut garanții financiare concrete pentru vânzarea clubului. În exclusivitate la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, fostul impresar Victor Becali s-a declarat sceptic în privința unei asemenea tranzacții.

Ionuț Negoiță a respins propunerea ibericilor, care susțin că au garantat o investiție de 10 milioane de euro la Dinamo, în termen de 15-30 de zile de la preluarea clubului.

În replică, FC Dinamo anunță că firma respectivă avea un capital social de numai 3.000 de euro, iar structura acționarilor nu era cunoscută. Detalii AICI!

Recent, Asociația Dinamoviști pentru Dinamo (ADPD) a transmis o scrisoare deschisă în care Ionuț Negoiță este întrebat dacă vrea să vândă clubul cu adevărat. Detalii AICI!

E o poveste, că se vinde, nu se vinde… nu știu ce se va întâmpla. Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo, dar nu oricui. N-am niciun motiv să nu-l cred pe Negoiță. Văd ultimatum peste ultimatum. Înseamnă că s-au reluat discuțiile. Cel mai mult se vorbește despre Toni Curea, un agent. Se aude de Herminio Menendez, din câte știu nu a fost președinte la Sevilla, cum a spus Ioan Andone, ci a fost la Financiar.

Pentru Dinamo ar fi important să se încheie această poveste, să aibă liniște. Sunt multe echipe în Spania pe care poți să le iei pe bani mai puțini decât la Dinamo. Mi-e greu să cred că un fond de investiții vrea, pentru că trebuie să producă bani. În următorii 7-8 ani, e greu să poți produce bani cu Dinamo. Chiar nu înțeleg această poveste.

Rușii, fondurile de investiții, șeicii, arabii s-au dus prin Anglia, Franța… pentru că au interese de afaceri. Au afaceri de miliarde în țările respective! Dacă ar fi niște oameni care au afaceri în România și cumpără o echipă de fotbal, aș putea să înțeleg. Șeicii nici n-au auzit de Dinamo„, a spus Victor Becali la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 24 mai 2020

CITEȘTE ȘI -> Adrian Mihalcea, aniversat de fanii lui Dinamo! “Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am”

CITEȘTE ȘI -> ADPD, apel ferm către Ionuț Negoiță! “Ne-ați pus în așteptare! Este Dinamo de vânzare cu adevărat?”

victor becaliionuț negoițărealitatea sportivarealitatea pluscristi borceadumitru dragomirliga 1vanzareclubdinamo
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”